dinsdag, 16. mei 2006 - 8:51

Italiaanse vrijheid op 2 wielen

Maastricht

Op 20 april is Designhotel La Bergère gestart met een nieuw Italiaans getint initiatief: Maastricht verkennen op de Vespa. Met behulp van een Navirent-navigator is het mogelijk om diverse routes in de stad af te leggen. Design, kunst, architectuur, culinair, alles is te bewonderen met de Vespa. In het jaar dat de Vespa zijn 60ste verjaardag viert, introduceert Designhotel La Bergère een uniek concept in Nederland. "La Dolce Vita in Maastricht."

Directeur Rino Soeters leerde het fenomeen 'excursie op een Vespa' in Rome kennen. 'Het vervelende vond ik echter dat ik niet zelf mocht rijden, ik zat achterop bij een chauffeur en daardoor was het iets minder 'vrijheid blijheid'. Daarom hebben we ervoor gekozen dat je op onze Vespa's zelf mag rijden.
Vanzelfsprekend zijn de Vespa's ook te huur voor niet-gasten van het hotel. Ik ben ervan overtuigd dat dit initiatief een unieke toevoeging is aan de vele manieren waarop je Maastricht kunt ontdekken.'

Voor de Vespa's van La Bergère is speciaal een eigen design ontworpen. Op donderdag 20 april heeft - de kenner van het Limburgse goede leven - Jo Cortenraedt om 20.00 uur de eerste Vespa-rit gemaakt vanuit het hotel. De pers was in grote getallen aanwezig om deze eerste rit bij te wonen.
Provincie:
Tag(s):