zaterdag, 16. september 2006 - 12:01

Janssen doet ADO Den Haag de das om

RKC Waalwijk heeft de eerste zege van het seizoen geboekt. In een niet al te beste partij waren de Waalwijkers met 1-0 te sterk voor ADO Den Haag. Invaller Janssen werd de matchwinner voor de ploeg van trainer Adrie Koster, die daarmee een gelukkige hand van wisselen had.

Beide ploegen begonnen in Brabant voorzichtig aan het onderlinge duel. Zowel ADO Den Haag als RKC Waalwijk kennen een slechte seizoenstart. ADO stond voor aanvang van dit duel op nul punten uit drie wedstrijden, terwijl RKC het met één punt uit drie duels niet veel beter deed dan de Hagenaars. De druk was door de resultaten tot nu toe in de competitie groot voor beide ploegen. Het onderlinge duel tussen RKC Waalwijk-ADO Den Haag was in de eerste helft daarom niet goed. De twee elftallen op het veld leken wel verlamd van angst om te verliezen.

De tweede helft bracht meer soelaas voor de aanwezige supporters. Het was uiteindelijk invaller Tim Janssen die ADO de das omdeed. Zijn doelpunt in de 85-ste minuut leverde zijn ploeg RKC de eerste winst van het seizoen op.
Categorie:
Tag(s):