donderdag, 28. december 2006 - 14:26

Jarabee werkt wachtlijsten weg

Enschede

Jeugdzorginstelling Jarabee heeft de wachtlijsten weggewerkt voor kinderen, jongeren en hun ouders die langer dan negen weken moesten wachten. De organisatie in Twente is erin geslaagd om voldoende extra zorgaanbod te realiseren. Dit maakte de jeugdzorginstelling vandaag bekend.

Hiermee heeft Jarabee zich gehouden aan de prestatieafspraken die in de loop van 2006 zijn gemaakt met de provincie Overijssel in het kader van het plan Wegwerken Overijsselse Wachtlijsten.

Nu Jarabee de afspraken van 2006 heeft gerealiseerd, stelt de organisatie zich ten doel om te voorkomen dat de wachtlijsten opnieuw oplopen. Jarabee legt daartoe het accent op een op maat gesneden, individuele trajecthulpverlening, goede doorstroom, flexibel hulpaanbod en onorthodoxe maatregelen. Echter, Jarabee is zich ook bewust van het belang van het behoud van kwaliteit en veiligheid in de jeugdzorg, nu en in de toekomst. Het doel van Jarabee is dat kinderen, jongeren en hun gezin niet alleen nu adequaat geholpen zijn, maar ook daarna in staat zijn om zelfstandig, op eigen kracht, verder te kunnen.
Provincie:
Tag(s):