vrijdag, 19. mei 2006 - 9:51

Jazz Festival op het Paterswoldemeer

Assen

De in 1981 opgerichte Jazzclub Assen organiseert a.s. zaterdag 20 mei voor de vijftiende keer op en rond het Paterswoldsemeer Jazz on the Lake. Jazzclub Assen behoort met 500 leden tot één van de grootste jazzclubs in ons land.

Jaarlijks organiseert de vereniging 10 tot 12 jazz bijeenkomsten waarvan Jazz on the Lake in de prachtige ambiance van het Paterswoldsemeer een jaarlijks terugkerend spektakelstuk is.

Ook dit jaar is het de organisatie weer gelukt uitstekende jazzmuziek van uiteenlopende stijlen naar het Paterswoldsemeer te laten komen. Men kan ondermeer genieten van, Lefthand Freddy en de legendarische saxofonist Jenne Meinema en the Jubilee Band. Maar ook Boogie Woogie en His Fireweesp Blues Band en The Handsome Harry Company zullen aanwezig zijn.

De verbinding tussen de verschillende jazzpodia wordt verzorgd door bussen en de pendelboot "De Twee Provinciën" met aan boord het onvolprezen swingcombo Tiveli.
Buttons aan de kassa tijdens Jazz on the Lake kosten 9,- euro, het begint om 21:00 uur en zal doorgaan tot 01:30 uur. Voor meer info www.jazzclubassen.nl
Provincie:
Tag(s):