donderdag, 7. december 2006 - 16:30

Jenny de Nanny-middag

Groningen

Op zaterdagmiddag 9 december 2006 is de Jenny the Nanny-middag van 13.00 tot 16.00 uur in het provinciehuis, Martinikerkhof 12. Alle ouders kunnen hier zomaar binnenlopen met vragen over de opvoeding of voor opvoedingstips. Een team van deskundige “nanny’s� staat klaar. Het is ook mogelijk om te chatten met een hulpverlener via www.provinciegroningen.nl of te bellen.

De Jenny de Nanny-middag wordt georganiseerd in het kader van de Week van de JeugdZorg (2-9 december). De middag is bedoeld om duidelijk te maken dat elke ouder het wel eens moeilijk heeft met de opvoeding, en dat dit soms gemakkelijk opgelost kan worden met en paar tips van deskundigen. En ook als het gaat om zwaardere problemen kan jeugdzorg hulp bieden. Aan de middag werken hulpverleners vanuit verschillende organisaties mee: de Base Groep, GGz Groningen, Accare, Het Poortje en de GGD.

Centraal in de Week staan vragen als: Wat doet de jeugdzorg eigenlijk? Wat heeft deze sector te bieden aan kinderen en ouders? Hoe geven de hulpverleners jongeren met problemen weer kans op een toekomst? Per provincie wordt de Week ondersteund door een bekende Nederlander. Voor Groningen is FC Groningen trainer Ron Jans de ambassadeur. De Week is een landelijk initiatief van de provincies, bureaus jeugdzorg en jeugdzorginstellingen. Het programma in Groningen wordt georganiseerd door de provincie Groningen, Bureau Jeugdzorg, de Base Groep, CWZW Noord, Het Poortje, Accare, GGz Groningen en de GGD. Kijk ook op .
Provincie:
Tag(s):