vrijdag, 10. november 2006 - 13:32

Joachim miljoenste bezoeker Onstwedde Digitaal

Onstwedde

Joachim Martijn uit Onstwedde was onlangs de miljoenste bezoeker van website Onstwedde Digitaal. Joachim werd daarvoor door de werkgroep Onstwedde Digitaal in het zonnetje gezet. Uit handen van werkgroeplid Jan Johan ten Have ontving Joachim als presentje het boek ‘Westerwolde, verkenning van een oud landschap in Oost-Groningen’.

Het presentje dat Joachim kreeg aangeboden, werd beschikbaar gesteld door de auteur van het boek, de in Onstwedde woonachtige Frank Tamis. Joachim was blij verrast met dit presentje. ,,Ik bezoek de site niet elke dag, maar wel heel regelmatig. Ik vind het hartstikke leuk dat ik de miljoenste ben’’, zei hij.

De miljoenste bezoeker werd in het zonnetje gezet, negen maanden nadat er speciale aandacht was voor de 250.000e bezoeker. ,,Het gaat erg goed met de site. Doorgerekend betekent dit dat er aan onze site momenteel ongeveer een miljoen bezoekjes per jaar worden gebracht. Dat vinden wij opmerkelijk veel voor een dorp met zo’n 3500 inwoners’’, zegt Dirk Wessels namens de werkgroep.

De site in de huidige vorm zag begin vorig jaar het daglicht. In december onderging de site een facelift. De site wordt nu dagelijks voorzien van nieuwe nieuwsberichten en foto’s. Dit gebeurt door de redactie en fotografen die voor de site actief zijn. Daarnaast zijn er vele dorpsbewoners die met nieuwtjes, agendaberichten en foto’s hun bijdrage aan de site leveren.
Provincie:
Tag(s):