woensdag, 6. september 2006 - 22:22

Jonge vrouw aangerand; Getuigen gezocht

Zwolle

Een 20-jarige inwoonster van Ommen werd dinsdagavond rond 21.00 uur, toen ze vanaf het station in de richting van het centrum wandelde door een nog onbekende man aangerand. Op de Burg. Van Rooijensingel pakte een onbekende man haar van achteren vast en betaste haar onzedelijk.

Door hard te schreeuwen en naar achteren te slaan, wist zij de man van zich af te schudden. De dader liet los en ging er hardlopend vandoor.

Een wandelaar met een hond is vermoedelijk getuige geweest van de aanranding. Hij heeft het slachtoffer aangesproken en hulp aangeboden. De politie zou graag met deze man in contact willen komen.

Verder heeft de politie belang bij een ieder die getuige is geweest van het voorval of die het volgende signalement van de dader herkent:

Blanke man van ongeveer 25 jaar; 1.80 - 1.85 m lang;
mager postuur; donkerblond sprieterig plukhaar dat onder zijn pet vandaan steekt; mager gezicht, ingevallen wangen, met een lichte baardgroei;
De dader droeg een blauwe spijkerbroek, die aan de onderkant was gerafeld; verder een merkloze beige/bruine sweater sporttrui met een donkere brede streep over beide armen. Op zijn hoofd droeg hij een stoffen beige/bruin baseballpet.

Telefoon politie 0900 8844 of via BelM (anoniem) 0800-7000
Provincie:
Tag(s):