zondag, 23. april 2006 - 16:16

Jongemannen mishandelen echtparen

Venlo

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 20-jarige man uit Tegelen en een 26-jarige man uit Steijl aangehouden op verdenking van een mishandeling die plaatsvond op de Gasthuisstraat in Venlo. Bij de mishandeling waren drie echtparen betrokken. Zij liepen lichte verwondingen op.

De mishandeling vond omstreeks kwart voor een plaats, nadat een van de verdachten een glas kapot gooide op straat. De echtparen liepen daar op dat mement voorbij en één van hen, een 60-jarige man uit Venlo, schopte het glas aan de kant. Twee vrienden van hem maakten daar een opmerking over, waarna de verdachte op hen afkwam. Hij sloeg de 60-jarige man een aantal keren in zijn gezicht en viel vervolgens ook de rest van het groepje aan. Een getuige schoot te hulp, maar kreeg eveneens een paar klappen. De tweede verdachte bemoeide zich met de zaak en deelde ook een aantal klappen uit.

De gewaarschuwde politie was snel aanwezig en arresteerde de mannen. Twee slachtoffers werden per ambulance voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De mannen zijn voor verder onderzoek ingesloten.
Provincie:
Tag(s):