maandag, 30. oktober 2006 - 17:23

Jongen bij spoorbrug neergestoken

Deventer

Op zaterdagavond om ongeveer 20.30 uur kreeg de politie een melding dat er iemand neergestoken was aan de achterzijde van het station in Deventer. Het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit Rijssen, was vanaf de Diepenveenseweg aan komen lopen in de richting van de Stationsstraat.

Ter hoogte van de spoorbrug liep een man de 17-jarige Rijssenaar tegemoet. Toen deze man vlak bij hem was begon de man tegen de Rijssenaar aan te duwen. De Rijssenaar zag twee mensen naderen en riep om hulp.

Vervolgens maakte de man met een onbekend gebleven voorwerp een stekende beweging in de richting van de 17 jarige waarbij deze gewond raakte. De onbekende man ging er daarna vandoor.

Het signalement van de man luidt:
Ongeveer 1.80-1.90 m lang, fors postuur met een buikje, kort zwart haar, getint uiterlijk, mogelijk met een baardje of sikje.
Hij droeg een driekwart, zwarte leren jas en droeg verder donkere kleding.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u rondom dit tijdstip iets gezien en/of was u in de buurt van het station of heeft u anderszins informatie die mogelijk tot een oplossing in deze zaak kan leiden, neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of geef uw melding anoniem door op telefoonnummer 0800-7000 van Meld Misdaad Anoniem.
Provincie:
Tag(s):