zondag, 26. november 2006 - 13:33

Jongen dodelijk verongelukt, politie zoekt getuigen

Hengelo

Zondagmorgen omstreeks 06.00 uur werd op de Ootmarsumseweg (N 349) in Fleringen het lichaam van een 16 jarige fietser uit Mariaparochie aangetroffen.

Een 37-jarige automobilist uit Almelo, komende uit de richting Ootmarsum had het idee dat hij over 'iets' was heen gereden. De man keerde even verderop zijn auto en reed terug om te zien wat dat was geweest. Samen met een 36-jarige taxichauffeur uit Nordhorn (D), die na het keren voor hem reed, kwam de 37-jarige tot de gruwelijke ontdekking dat op de weg het lichaam van een jongen lag met daarnaast een fiets. Onmiddellijk werd de politie gewaarschuwd, die daarop onmiddellijk de omgeving afzette en een onderzoek begon.

Het is niet uit te sluiten dat de 16-jarige jongen, voordat hij door de automobilist werd overreden, op die plaats al eerder het slachtoffer is geworden van een ongeval.

De Ootmarsumseweg, de N 349, werd tussen het kruispunt met de Oldenzaalseweg in Fleringen en vanaf in Reutum voor alle verkeer gesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Het is nog niet bekend hoe lang de afsluiting zal duren.

De politie wil graag in contact komen met eventuele getuigen of mensen die iets meer kunnen vertellen over dit ongeval.
Zij worden verzocht contact op te nemen met het districtsbureau van de van de politie Twente in Hengelo, te bereiken via 0900-8844.
Mocht u liever uw melding anoniem willen doen, omdat u bijvoorbeeld de dader van dit ongeval kent, maar de dader u ook kent, bel dan gerust met het gratis nummer van Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):