maandag, 23. oktober 2006 - 13:58

Jongen met mes in buik gestoken

Borne

Een 19-jarige jongen uit Hengelo is op zondagavond 22 oktober om 19.30 uur bij een steekpartij gewond geraakt. De jongen fietste samen met zijn vriend over de Burenweg in Borne en ergerde zich aan het gedrag van een fietser die achter hen reed. De onbekende fietser reed telkens van achteren in op de jongen. Een woordenwisseling was het gevolg waarna ze alledrie afstapten.

De onbekende fietser zag tijdens de ruzie kans om de 19-jarige jongen met een mes te steken. De dader sprong daarna op zijn fiets en reed het zandpad aan de Olde Weele op in de richting van Hengelo. Het slachtoffer raakte bij de steekpartij gewond aan zijn buik en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis alwaar hij werd opgenomen.

Het signalement van de dader luidt:
blanke man met een slank postuur, sprak met een Twents accent, lengte ongeveer 1.80 meter, leeftijd tussen 18 en 20 jaar, hij droeg een blauwe spijkerbroek, een donkere jas en een pet met een lange klep en droeg een rugzak.

De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):