donderdag, 12. oktober 2006 - 22:54

Jongen uren vastgehouden en mishandeld

Borculo

Een 14-jarige jongen uit Lochem is dinsdagmorgen op de Lebbenbruggedijk in Borculo door een drietal tot nu toe onbekende jongens enkele uren vastgehouden en mishandeld . Hij liep daarrbij een pijnlijke kaak en knieën op. Hij heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

De jongen fietste dinsdagochtend omstreeks 10.45 uur over de Lebbenbruggedijk, het zandpad met fietspad tussen Barchem en Borculo, toen hij ter hoogte van het Galgenveld werd tegengehouden door drie onbekende jongens. Hij werd door hen ingesloten, waarna ze hem meerdere malen hebben geduwd en een groot aantal keren hebben geschopt Ook is hij hard in zijn gezicht geslagen.

Ondanks dat zij hem voortdurend bleven lastig vallen wist het slachtoffer rond 14.20 uur aan zijn belagers te ontsnappen. Vermoedelijk zijn de jongens via de verharde weg in de richting van Borculo gereden.

Het gaat om drie jongens van ongeveer 16 à 17 jaar, waarvan er één op een rode scooter was. Eén van hen had een getint uiterlijk en droeg een petje. Hij sprak met een buitenlands accent. De andere tweede hadden een blank uiterlijk, waarvan er één een zwart mutsje droeg. De lengte van de drie jongens is waarschijnlijk tussen de 1.80m en 1.95 m.

In verband met het onderzoek wil de politie graag in contact komen met getuigen en eventuele andere mensen die informatie in deze zaak kunnen verschaffen.
Provincie:
Tag(s):