woensdag, 8. november 2006 - 14:06

Jongen van fiets geschopt politie zoekt getuigen

Nijverdal

Dinsdagavond rond 21.00 uur werden surveillerende agenten aangesproken door een man die vertelde dat hij even daarvoor getuige was geweest van het feit dat bij de oversteekplaats aan de Helmkruidlaan in Nijverdal een jongen van de fiets was getrapt. Toen hij de jongen te hulp was geschoten waren de twee dadaers weggegaan.

Bij de oversteekplaats werd de jongen, een 15-jarige Nijverdaller, aangetroffen. Deze vertelde dat hij over het fietspad van de Helmkruidlaan in de richting van het centrum was gefietst. Bij de oversteekplaats hadden twee jongens gestaan die hem in het voorbijgaan toeschreeuwden en direct daarop werd er door een van de twee tegen zijn fiets geschopt waardoor hij kwam te vallen. Al liggend op de grond werd hij in zijn rug geschopt. Toen hij daarna door de getuige was geholpen waren de twee weggelopen in de richting van de supermarkt.

Het zou gaan om twee jongens van ongeveer 16 – 17 jaar. Een van de twee droeg een witte pet en de tweede een zwarte muts.

De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk ook iets hebben gezien of die de twee jongens kennen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Nijverdal/Hellendoorn van de politie Twente, te bereiken onder telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op het gratis nummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):