donderdag, 14. september 2006 - 16:28

Jongeren maken script TV-spot voor de Provincie

Arnhem

Het volgende Gelders debat is op 15 november en heeft als onderwerp jong zijn in Gelderland. Provinciale Staten gaan deze dag vanaf 17.00 uur in debat met jongeren tussen 15-18 jaar uit de provincie Gelderland.

De volgende statements worden ter discussie gesteld:

* Overgewicht: eigen schuld.

* Verplichte opfriscursus voor jonge automobilisten is een taak van de provincie.

* Alcoholgebruik onder jongeren is een tijdbom.

* De provincie moet de loverboys aanpakken.

Jongeren kunnen zelf het beste laten zien hoe het is om jong te zijn in Gelderland. Daarom leek het de provincie een goed idee om jongeren zelf uit te nodigen om een script te schrijven voor een spotje over dit onderwerp. Het spotje wordt vanaf begin november op TV Gelderland uit-gezonden en is bedoeld om jongeren op te roepen aan het debat deel te nemen.

Wanneer jongeren interesse hebben en/of meer informatie willen, dan kunnen ze mailen naar geldersdebat@prv.gelderland.nl.

De ideeën moeten vóór 15 oktober per e-mail verzonden zijn naar gel-dersdebat@prv.gelderland.nl. Het beste idee wordt gebruikt voor het spotje dat de Gelderland Media Groep in oktober zal produceren. De jongere die het idee heeft geleverd, mag bij de opnames aanwezig zijn en krijgt twee kaarten voor een concert naar keuze in het Gelredome.
Provincie:
Tag(s):