woensdag, 9. augustus 2006 - 15:48

Jos Verstappen met A1GP naar Bavaria City Racing

Rotterdam

Jan Lammers heeft vandaag aan de organisatie van Bavaria City Racing laten weten dat Jos Verstappen een spectaculaire demonstratie zal geven in de oranje bolide van A1 Team Nederland.

os Verstappen zal zijn A1 bolide op het omgetoverde stratencircuit van Rotterdam op 20 augustus as flink de sporen geven. De organisatie is zeer blij met de komst van de publiekslieveling. Organisator Herman Vaanholt: Jos is zeer populair en heeft een enorme fanclub. Zijn attractieve rijstijl en gedrevenheid staan garant voor een spectaculaire demo. Het publiek zal uit hun dak gaan. Ik vind het prachtig dat hij erbij wil zijn.

Jos Verstappen: 'Ik ben ontzettend blij met de verlengde samenwerking met Jan Lammers en de rest van het team. De demo s het afgelopen weekend op Zandvoort waren een feest. Iedereen reageerde zeer positief. Dat smaakt naar meer. Jan en Herman hebben me enthousiast gemaakt voor Bavaria City Racing. Ik zal de straten van Rotterdam oranje kleuren!

Bavaria City Racing heeft naast de demo s van de A1GP teams van Nederland en China ook drie Formule 1 demo's met Nico Rosberg, Tiago Monteiro en Christijan Albers. Verder presenteert de organisatie een bomvol programma met legendarische en unieke auto s uit diverse raceklasses. Zo gaat de op waterstof aangedreven Formula Zero een officiële recordpoging wagen op de Coolsingel en zal ook de drievoudig winnaar van de World Solar Challenge zijn op zonne-energie aangedreven auto demonstreren.

Het evenement is gratis toegankelijk voor het publiek. Wanneer men echter verzekerd wil zijn van een goed uitzicht op de donutplekken, zijn er tribunekaarten (60,- euro) beschikbaar. Na afloop geeft de tribunekaart recht tot toegang tot de paddock.
Categorie:
Tag(s):