woensdag, 17. mei 2006 - 20:59

Kameraderie in Hardenberg

Hardenberg

Hardenberg manifesteert zich steeds meer als centrum waar op feestdagen van alles te doen is. Dit zorgt voor levendigheid in het centrum en vermaak voor jong en oud. De Stichting O.M.A. van de Hardenbergse Horeca heeft voor Hemelvaartsdag 2006 (donderdag 25 mei aanstaande) dan ook wederom een aantrekkelijk programma samengesteld onder de titel ‘KAMERADERIE HARDENBERG’.

Weer bruist Hardenberg op een dag dat iedereen vrij is en het centrum kan bezoeken. Van 13.00 tot 19.00 uur is de grote feesttent open op de Gedempte Haven en toegankelijk voor jong en oud.

Natuurlijk is de entree gratis en er is continu muziek van de fantastische Top 40 band ‘SANTA ROSA’ en de OMA-huisdeejay. Voor de kids wordt Hemelvaartsdag 2006 helemaal een spektakel want de bekende mega KELLOG’S JETIX KINDERTRUUK, met allerlei gratis toegankelijke items als ballenbak, glijbanen, e.d. komt ook op de Gedempte Haven. En natuurlijk zijn er springkussens. 100% plezier voor de kids terwijl de ouders zich op het gezellige terras vermaken. Horeca Hardenberg biedt u op Hemelvaartsdag vanaf 13.00 uur dus topvermaak.
Provincie:
Tag(s):