donderdag, 10. augustus 2006 - 10:01

Kermis in Goes van 11 t/m 17 augustus

Goes

Vrijdag 11 augustus om 15.00 uur opent wethouder mr. S.M.van 't Westeinde in het Stadhuis aan de Grote Markt de kermis.Evenals vorig jaar draait de Goese Kermis weer op de Grote Markt, Singelstraat, Zusterstraat en de Koepoort. Sinds gisteren wordt opgebouwd en vrijdag 11 augustus vanaf 15.00 uur gaat de kermis open tot en met donderdag 17 augustus 's avonds (ook op zondag).

Nieuw dit jaar zijn de reuzenglijbaan Megaslide in de Zusterstraat en de Discovery (bank voor 18 personen die omwentelingen maakt, ook over de kop) in de Singelstraat. Nieuw voor Goes is de Graviton (een bewegende ton waarin de bezoeker zich in het heelal waant).

De kermis biedt daarnaast ook weer de bekende topattracties als het reuzenrad op het Koepoortterrein, de Booster tussen de bomen op de Markt, Break dance, autoscooter en uiteraard vele andere attracties en van oudsher de poffertjeskraam, draaimolens, snoepkramen e.d.

Zondag 13 augustus van 19.00 uur tot ca. 20 uur loopt clown Bassie (van Bassie & Adriaan) over de kermis en deelt van alles uit.

Maandag 14 augustus is er een speciale middag voor gehandicapten.

Woensdag 16 augustus vanaf 20.00 uur treedt Herman (bekend van de tv-programma's Idols en Jensen) op bij de Discovery.
Provincie:
Tag(s):