woensdag, 5. april 2006 - 17:44

Kidsday een groot succes!

Hengelo

Wat een geweldig feest! Een afgeladen vol Expocenter in Hengelo was woensdag 5 april het decor van de eerste Kidsday van de Stichting Kans voor een Kind. In samenwerking met de Twentse ziekenhuis (Medisch Spectrum Twente in Enschede, Streekziekenhuis Midden Twente in Hengelo en het Twenteborg Ziekenhuis in Almelo) organiseerden we een fantastische woensdagmiddag voor chronisch zieke kinderen uit Twente.

Presentatrice Sita kondigde deze woensdagmiddag op enthousiaste wijze een aantal spectaculaire acts aan, die de kinderen een fantastische middag bezorgden.
Magic Unlimited, Kus, One Two Trio (hiernaast op de foto) en Chipz verleenden hun medewerking aan de show.

De dag was niet alleen bedoeld voor chronisch zieke kinderen in Twente, maar óók voor hun naaste familieleden. Het hele gezin was dan ook door de ziekenhuizen uitgenodigd om bij dit festijn aanwezig te zijn.

Naast de genoemde artiesten kregen de kinderen in het feestelijk ingerichte Expocenter een aantal verrassingen, waren er clowns om de feestvreugde te vergroten en mochten ze gratis eten en drinken. Een dag om nooit meer te vergeten!

Voor meer informatie over de Stichting Kans voor een kind, bezoek de website Kans voor een Kind
Provincie:
Tag(s):