vrijdag, 17. maart 2006 - 12:18

Kidsday komt eraan!

Hengelo

De Stichting Kans voor een Kind organiseert op woensdagmiddag 5 april Kidsday in het Expo Center in Hengelo. Aan het evenement voor chronisch zieke Twentse kinderen verlenen de drie Twentse ziekenhuizen (Medisch Spectrum Twente in Enschede/Oldenzaal, Streekziekenhuis Midden Twente in Hengelo en Twenteborg ziekenhuis in Almelo hun medewerking. Presentator van deze middag is Sita, bekend van o.a. Jetix en haar hits in de Top 40.

Op de speciaal voor chronisch zieken én hun familieleden georganiseerde middag treden een aantal populaire artiesten op die de jeugd erg aanspreken. Zo zullen Chipz!, Kus en en One Two Trio het podium van het Expo Center Hengelo betreden. Ook is er een optreden van Magic Unlimited.
Oscar, Renzo en Mara zullen daarbij een aantal speciale goocheltrucs uitvoeren.

De chronisch zieke kinderen in Twente, die onder behandeling staan bij de drie ziekenhuizen, hebben inmiddels een uitnodiging gekregen om samen met hun familieleden op Kidsday aanwezig te zijn. Dat betekent dat er zo’n 200 invitaties de deur uit zijn gegaan.

Behalve de optredens, krijgen de kinderen ook nog lekkere hapjes en drankjes voorgeschoteld. Dit allemaal op kosten van de Stichting Kans voor een Kind en haar Sympathisanten en Founders.
Willem Hoevers, grote initiator achter het festijn, zegt namens de stichting: “Het is heel belangrijk dat deze kinderen én hun familie eens een leuke dag beleven. Daar willen wij graag aan meehelpen!�
Provincie:
Tag(s):