zaterdag, 13. mei 2006 - 0:40

Kijkje nemen op nieuwe politiebureau

Emmen

Heb je altijd al eens willen zien hoe een echte politiecel er uit ziet? Of wil je wel eens zien hoe de politie met andere hulpverleners samenwerkt tijdens een ongeval? Of gewoon een kijkje nemen in een politiebureau? Ga dan op zaterdag 13 mei naar het nieuwe districtsbureau van de politie in Emmen. Op deze dag opent de politie haar deuren om iedereen in de gelegenheid te stellen het werk van de politie te komen bekijken.

Gedurende de dag vinden er tussen 10:00 uur en 16:00 uur in en om het bureau diverse activiteiten plaats. Men kan kijken naar demonstraties van politiehonden en hun hondengeleiders. Er is een gezamenlijke demonstratie waarin brandweer, GHOR en politie laten zien hoe de hulpverleningsdiensten samenwerken bij een ongeval.

De Koninklijke Marechausse is aanwezig met voertuigen, maar ook de eigen voertuigen van de politie zoals een ME bus, diverse politieauto's en een politiemotor kan men bezichtigen. Voor een muzikale noot zorgt het Drents Politie Orkest en de Politie Steelband.

Omdat er op deze dag veel bezoekers worden verwacht, vraagt de politie om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of op de fiets te komen. Komt u met de auto dan wordt u door verkeersregelaars verwezen naar de verschillende parkeermogelijkheden in Emmen.

Het nieuwe districtsbureau van de politie Emmen is gevestigd aan het Westeind 60.
Provincie:
Tag(s):