dinsdag, 3. oktober 2006 - 17:37

Kinderboekenweek start in bibliotheek Noordoostpolder

Emmeloord

Om de kinderboekenweek feestelijk te openen is op 4 oktober een Kinderboekenmarkt in het nabijgelegen Muzisch Centrum van 13.30 tot 16.30 uur. Dat komt goed uit want op die dag is het ook Werelddierendag. De kinderboekenweek gaat dit jaar over dieren. Daarom doet dit jaar ook de Kinderboerderij mee in het Emmelerbos. Er rijdt een gratis busje heen en weer tussen het Muzisch Centrum en de Kinderboerderij.

Wat is er te doen!

In het Muzisch Centrum om 2 uur 's middags de voorstelling "Rintje ruikt avontuur en andere verhalen" met voorlezen, toneel en zang. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en kaarten kosten € 2,50 per stuk en zijn verkrijgbaar in de bibliotheek.

Ook zijn er vanaf 14:00 tot 15:15 demonstraties van Desudo blindengeleidenhonden. Is er een voelboom van Staatsbosbeheer en kun je voor € 1.- met Dribbel op de foto. Verder is er nog muziek met dieren, schminken, knutselen v.a. 7 jaar. Doe mee met het Boek-en-dier-spel en maak het af op de Kinderboerderij. Je kunt in het gratis busje meerijden. De hoofdprijs is een boek met een MP3speler!

Dierendag op de Kinderboerderij is natuurlijk ook iets speciaals. Tijdens de Kamelenshow kun je een ritje maken tussen de bulten. Ook kun je kennis maken met reptielen en andere exotische dieren. En verder voorlezen, knutselen tot en met 6 jaar, limonade uit de limonadekoe, luchtkussen, ponyrijden en nog veel meer.
Provincie:
Tag(s):