dinsdag, 17. oktober 2006 - 8:39

Kindervakantiepocket om de streek te leren kennen

Sluis

Alle leerlingen in groep 5 t/m 8 van de basisscholen in de gemeente Sluis hebben er al één gekregen… Vanaf 16 oktober, de herfstvakantie, is ‘hij’ ook voor vakantievierende kinderen verkrijgbaar... Dé Kindervakantiepocket! Met deze leuke en educatieve pocket in de hand leren kinderen West Zeeuws-Vlaanderen (nog beter) kennen.

Ze worden gestimuleerd om meer oog te krijgen voor bijvoorbeeld het landschap en de flora en fauna. Het handige naslagwerkje helpt hen de natuurschatten, zoals schelpen en haaientanden, te ontdekken. Ook staan er knutselideeën, spelletjes en kindvriendelijke tips in voor een dagje uit.

De pocket is samengesteld door de kinderredactie van het digitale kindermagazine “Time for Kids�, de gemeente Sluis en Stichting Welzijn West Zeeuwsch-Vlaanderen. De pocket, vergezeld van een potlood en 2 ansichtkaarten met een tekening van de streek van kunstenaar Joost Heeren, zit mooi verpakt in een plastic hoesje. Medewerkers van Dethon hebben de pockets ingepakt en bezorgd bij alle basisscholen en recreatieondernemers.

De kindervakantiepocket is voor slechts € 1,- verkrijgbaar bij de volgende recreatieondernemers:
Minicamping De Oliepot in Aardenburg, Minicamping De Savooyaard in Biervliet, Vakantiepark Zeebad in Breskens, Camping Schoneveld in Breskens, Hotel De Schelde in Cadzand, Hotel De Wielingen in Cadzand, Hotel Restaurant De Blanke Top in Cadzand, Verhuurbureau De Zeester in Cadzand, Camping De Wielewaal in Cadzand, Park Welgelegen in Cadzand, Camping Wulpen in Cadzand, Camping Schippers in Nieuwvliet, Vakantiepark Pannenschuur in Nieuwvliet, Caravanpark Nooitgedacht in Nieuwvliet, Rivageverhuur in Nieuwvliet, Hof Het Zuiden in Nieuwvliet, Verhuurburo De Horizon in Nieuwvliet, Camping Cassandria-Bad in Retranchement, Camping De Zwinhoeve in Retranchement, De Breydelhoeve in Retranchement en Camping Groede in Groede.

Het boekje past naadloos binnen het gemeentelijk beleid Gezins- en kindvriendelijk West Zeeuws-Vlaanderen. Het is onderdeel van het project “Verbondenheid als basis voor herhalingsbezoek� en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Europese Unie in het kader van LEADER+, Stichting Welzijn West Zeeuwsch-Vlaanderen en gemeente Sluis.
Provincie:
Tag(s):