zaterdag, 5. augustus 2006 - 12:07

Kitesurfweekend 'for woman only'

Hoek van Holland

Op 9 en 10 september vindt op het strand van Hoek van Holland Kitesurfgirl plaats; een uniek kitesurfweekend voor woman only. Deelneemsters kunnen tijdens dit weekend kennis maken met een van de meest spectaculaire watersporten van dit moment: kitesurfen.

Deelname is mogelijk voor één of voor twee dagen en de lessen worden aangepast aan het niveau van elke deelneemster. Zo haalt iedereen het maximale uit dit kitesurfevenement, dat wordt georganiseerd door Rides Events in samenwerking met Protest en Kiteboardshop.com.

Tijdens Kitesurfgirl krijgen de deelneemsters zowel theorie- als praktijkles. Voor dames die het kiten echt goed onder de knie willen krijgen bestaat er de mogelijkheid om een heel weekend te boeken. Naast de kitelessen worden er op het strand een aantal andere strandactiviteiten georganiseerd, zoals golfsurfen en beachvolleybal. De dag wordt afgesloten met een BBQ.

Rides Events organiseert al vijf jaar funsport evenementen voor girls en kids; zoals golfsurftrips naar Frankrijk en Portugal, off-piste ski- en snowboardvakanties en golfsurfopstapdagen voor kinderen t/m 14 jaar. Voor het actuele aanbod surf je naar www.ridesevents
Provincie:
Tag(s):