maandag, 25. september 2006 - 17:54

Kluivert niet mee naar Bordeaux, Afellay wel

Eindelijk positief nieuws uit de Eindhovense ziekenboeg: Ibrahim Afellay is fit genoeg om mee te reizen naar Bordeaux. Daar speelt PSV woensdag voor de Champions League. Afellay kampte met een hersenschudding nadat hij tegen Feyenoord een vrije trap van Pierre van Hooijdonk op zijn hoofd had gekregen. Het nieuws van Kluivert komt niet uit de lucht vallen, gezien zijn uitvallen tegen ADO Den Haag. De aanvaller volgt voorlopig een aangepast programma.

"Hoe lang Kluivert een aangepast programma volgt is niet bekend", aldus een woordvoerder van PSV. "De blessure is niet mysterieus of geheimzinnig. Patrick heeft last van de knie waar hij de afgelopen maanden ook problemen mee had, verder niets. Het is geen nieuwe blessure."

Of de jonge middenvelder in de basis zal starten, is nog maar de vraag. Trainer Ronald Koeman wil geen risico nemen en kiest misschien voor Ismael Aissatti. Patrick Kluivert, Philip Cocu, Jefferson Farfan en Jason Culina zijn woensdag sowieso niet inzetbaar.

PSV trainde maandag voor het laatst op Nederlandse bodem. Dinsdagavond werkt de ploeg nog een training af in het Stade Chaban-Delmas.
Categorie:
Tag(s):