vrijdag, 28. april 2006 - 20:33

Knallend feestje op de Markt

Eindhoven

Donderdag 27 april vierde de TU/e haar 50 jarige bestaan en heel Eindhoven mocht ervan mee genieten. Op een enorm podium op de Markt was het aan de Zeeuwse popgroep Bløf om een knallend concert te geven………gratis. En dat was te zien de Markt was afgeladen met mensen, zelfs zanger Pascal Jacobsen was onder de indruk.

De TU/e trakteert alle inwoners van Eindhoven op een aantal feestelijke dagen. Vrijdag Kan heel Eindhoven op de Markt genieten van de combinatie van het Philips Symfonie Orkest met The Celtic Tenors. Het lustrum van de TU/e wordt groots gevierd met een festiviteiten voor iedereen.

Zaterdag is er een Techniekfestival in de stad. Een knal, dansend vuur, een boot die ‘drijft’ boven het water... Zomaar een greep uit de experimenten te zien bij het Techniekfestival. Science Shows van heinde en verre voeren je mee in de wonderen der technologie en wetenschap. Wetenschappers lopen rond met verschijnselen om je over te verbazen. En dan kun je er zelf natuurlijk ook heel veel doen. Kortom: het Techniekfestival wordt een waar feest in het hart van de stad. "Kom kijken en verwonder je. Kom doen en laat je inspireren."
Provincie:
Tag(s):