dinsdag, 24. januari 2006 - 11:21

Koekjescommissie onderscheiden met PR Award

Nieuwegein

Juniorkamer Nederland heeft de koekjescommissie; Gert Jan Kramer, René van Schaik en Ron van Neer onderscheiden met de PR Award. De uitreiking van deze Award vond plaats op het Congres van Afgevaardigden, 21 januari 2006 in het Nieuwegein Business Center te Nieuwegein. De koekjescommissie was de drijvende kracht achter het wereldrecord de grootste koekjeszak. De grootste koekjeszak was een initiatief van de Juniorkamer Veenendaal-Rijnvallei. Zij wilden hun eerste lustrum op een ludieke manier vieren.

De koekjescommissie was genomineerd voor drie landelijke Awards van Juniorkamer Nederland; de Fundraise Award, de Originaliteit Award en de PR Award. Uiteindelijk hebben ze de PR Award in de wacht gesleept. Deze werd door René van Schaik en Ron van Neer in ontvangst genomen.

Ron van Neer, verantwoordelijk voor de PR en Media: “ Dat we juist met deze Award aan de haal zijn gegaan stemt mij natuurlijk extra blij. Alleen om dit te bereiken moet je er wel de mogelijkheid toe krijgen. En die mogelijkheid is me geboden toen Gert Jan en René mij een jaar geleden vroegen of ik hen wilde helpen bij het aanvragen van de claim bij Guinness World Records. Dit is enigszins uit de hand gelopen. Maar zeer gewaardeerd naar nu blijkt. We hadden al drie Awards gewonnen binnen de Juniorkamer Veenendaal-Rijnvallei en nu dus de PR Award er bovenop.�

De grootste koekjeszak ter wereld is 5.5 X 3 x 2 meter groot, gevuld met 207.860 koekjes en een opbrengst van € 41.500,- voor de Bart Foundation. Die in de persoon van Joost Rigter ook aanwezig was bij de uitreiking afgelopen zaterdag.
Intussen hebben ook alle niet verkochte koekjes een bestemming gekregen. Ze zijn onder andere gegaan naar Heimerstein in Rhenen, Medisch kinderdagverblijf de Zevenster en zorgcentrum de Meent in Veenendaal.
Provincie:
Tag(s):