dinsdag, 31. oktober 2006 - 14:04

Koninklijk bezoek bij Spyker Cars Zeewolde

Zeewolde

Op woensdag 1 november zal in het kader van het staatsbezoek van het Jordaanse koningshuis aan Nederland een bezoek gebracht worden aan het bedrijf Spyker Cars in Zeewolde. Koningin Beatrix is nu, na koninginnedag, al weer op bezoek in Zeewolde!

Woensdag, de laatste dag van het staatsbezoek, wordt doorgebracht in Flevoland. In Marknesse krijgt het Jordaanse konigspaar in het Nationaal Lucht- en Ruimtevaart Laboratorium een rondleiding door de grote windtunnelhal van Duits-Nederlandse Windtunnels.

Vervolgens krijgen de Koning en Koningin daar een presentatie van het Geomatics Business Park, een centrum voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in analyse van satellietbeelden. In Lelystad bezichtigen de Koning en Koningin het Nieuw Land Erfgoedcentrum en de Bataviawerf. Op de werf legt Koningin Rania de laatste hand aan een deel van het houtsnijwerk van De 7 Provinciën, een reconstructie van het vlaggenschip van Michiel de Ruyter. Het staatsbezoek wordt afgesloten met een bezoek aan Spyker Cars, in Zeewolde.

De aankomst van de koninklijke bus is gepland om 14.45 bij Spyker aan de Edisonweg op industrieterrein Trekkersveld
De Edisonweg zal de gehele dag zijn afgesloten voor alle verkeer, de overige wegen zijn gewoon bereikbaar, en het publiek kan van achter de hekken toekijken.

Het gezelschap zal een rondleiding krijgen in het gebouw van Spyker Cars, waarna men met de koninklijke bus vertrekt. Het vertrek uit Zeewolde is gepland rond 15.30 uur.
Provincie:
Tag(s):