zaterdag, 18. november 2006 - 11:52

Koop een huis per SMS voor 1 eurocent

Haaksbergen

Vanaf zaterdag 18 november is het mogelijk: een huis kopen per SMS. Om precies 04.00 uur zaterdagochtend gaat HetSMSHuis.nl van start, een unieke nieuwe verkoopmethode voor woningen. Men werkt met een zogenaamde omgekeerde inschrijving. Omgekeerd omdat het niet gaat om het hoogste bieding bij de inschrijving, maar juist om de laagste én unieke bieding die wordt gedaan. In theorie kun je dus voor slechts 1 eurocent koper van een huis worden.

Het eerste huis dat via HetSMSHuis.nl wordt verkocht is een riant woonhuis in Haaksbergen t.w.v. 218.000,- EUR. Bij de sluiting van de inschrijving, op 20 december 2006 12.00 uur precies, is direct bekend wie de laagste unieke bieding heeft gedaan en dus de gelukkige koper van het huis is. Vier jij straks Kerst in Haaksbergen?

Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen, stuur een SMS-bericht met daarin het woord HUIS en vervolgens de bieding in eurocenten naar 2929. In reactie op je bieding ontvang je een bevestigingsbericht (t.w.v. 1,50 EUR) met daarin de status van je bieding. Is jouw bedrag uniek en zo ja, is jouw bedrag op dat moment ook de laagste bieding?

Het idee van Het SMSHuis.nl is afkomstig van Burbach Makelaars, die hiermee een nieuwe verkooptechniek voor de huizenmarkt introduceert. Peter Burbach van Burbach Makelaars: 'Als NVM Makelaar wil je voor je klanten een huis zo snel en zo goed mogelijk verkopen. Wij gaan daar deze nieuwe verkooptechniek voor inzetten.'

Meer info via SMS Huis
Provincie:
Tag(s):