woensdag, 28. juni 2006 - 18:45

KPN sluit je.....af!

Heerenveen

Het telefonienetwerk rond Heerenveen raakte gistermiddag bijna overbelast. Veel verontrustte klanten van Fiberworld belden naar het Friese bedrijf om nog meer uitleg te krijgen over de, op dat moment reeds in gang gezette, afsluiting door KPN van hun internetverbinding.

Ondanks de verwoede pogingen een en ander te voorkomen heeft KPN geen moment geaarzeld de verbinding plat te leggen en heeft KPN daarmee de klant rechtstreeks betrokken in het financiële geding wat er speelt.

Fiberworld betreurt het ten zeerste dat haar klanten op deze manier de dupe worden van juridisch getouwtrek. Harry Dijkstra van Fiberworld: 'ons wordt verweten dat wij de veroorzaker zijn van de afsluiting, dit is niet het geval, KPN sluit de klanten af, niet wij.' 'er is een dispuut met KPN, dat wordt door geen van de partijen ontkend. Maar om dat over de rug van goedwillende klanten uit te vechten is niet onze keuze en betreuren wij ten zeerste'.

Dijkstra: 'de meest gehoorde reactie van klanten is dat zij verontwaardigd zijn dat KPN hen aanschrijft en vervolgens een bijzonder onredelijke termijn geeft om maatregelen te treffen en dat zij, als gevolg van deze actie, niks liever willen dan meegaan in het voorstel van Fiberworld.'
Categorie:
Tag(s):