zaterdag, 30. september 2006 - 21:49

Kunstenaars exposeren in wijkkantoor sociale dienst

Groningen

Op vrijdagmiddag 6 oktober en 3 november 2006 geven twee Groningse kunstenaars een rondleiding door het gebouw van Groningen op de Ladder, een wijkkantoor van de gemeentelijke dienst Sociale Zaken en Werk. Lubina Huinink laat poëtische olieverfschilderijen zien met als thema menselijke emoties en Viviane Rose exposeert geënsceneerde foto’s en portretten.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis. De rondleidingen op 6 oktober en op 3 november zijn van 14.00 tot 15.00 uur in het gebouw Groningen op de Ladder, Zaagmuldersweg 530. Als u aan de rondleiding wilt meedoen, stuur dan uiterlijk 4 oktober een mail aan: d.mierau@sozawe.groningen.nl

De expositie duurt tot 17 november 2006. Kunt u niet op bovengenoemde dagen, maar wilt u haar toch bezoeken, mail dan ook naar bovengenoemd mailadres om een afspraak te maken.

Deze expositie is alweer de zeventiende in de reeks ‘deurBRAAK’, een initiatief van de afdeling Kunstenaars van de dienst Sociale Zaken en Werk om aankomende kunstenaars meer bekendheid te geven. Deelnemende kunstenaars maken gebruik van de WWIK-regeling, die erop is gericht om een renderende beroepspraktijk op te bouwen.
Provincie:
Tag(s):