woensdag, 25. oktober 2006 - 20:42

Kunstenares gaat “de Nacht� schilderen

Borger

Kunstenares Maya Wildevuur gaat tijdens “de nacht van de nacht� manifestatie niet alleen gedichten voorlezen maar ook “de nacht� schilderen. Tijdens “de nacht van de nacht� gaan een tiental prominente noordelingen gedichten en verzen, met als thema “laat het donker donker blijven�, voordragen.

Dit gebeurt rond en op het Boomkroonpad in de boswachterij Gieten-Borger. Zo zullen ondermeer gedeputeerde A. Edelenbosch, burgemeester T. Slagman, 2e kamerlid H.E.Waalkens, maar ook stadsdichter Erik Harteveld en gemeentedichter Gezienus Omvlee hun verzen en gedichten ten gehore brengen.

De manifestatie was voor Maya Wildevuur een inspiratie om tijdens deze avond ook de nacht op het witte doek te vereeuwigen. Speciaal voor haar zal deze avond een wild vuur worden aangestoken om haar in elk geval een beetje licht te geven. Het gedicht zal in dit geheel samenvloeien en zij zal op deze wijze de wandeling langs de verschillende verzen afsluiten.

Dit evenement is gratis, een vrijwillige bijdrage van de bezoekers zal gaan naar een goed doel. Men dient zich wel van te voren aan te melden: 0592-377305. De avond begint om 21.00 en zal tot om en nabij 23.00 duren. Het Boomkroonpad staat in de bossen van de boswachterij Gieten-Borger, adres: Steenhopenweg no.4 nabij Drouwen.
Provincie:
Tag(s):