donderdag, 1. juni 2006 - 9:52

Kunstroute Morene en Veen

Exloo

Het eerste weekend van juni stellen 12 kunstenaars en galeries hun atelier en expositieruimte opnieuw voor het publiek van 11:00 uur tot 18:00 uur. Bovendien is zondag 4 juni a.s. het gemeentehuis in Exloo geopend. Hier is een een overzichtstentoonstelling te zien van alle deelnemende kunstenaars aan de Kunstroute Morene en Veen.

Onder de kunstenaars en hun gasten bevinden zich schilders, tekenaars, keramisten, beeldhouwers, een illustrator, een plantaardig vormgever, een glasfusiekunstenaar, een omgevingsvormgever/interieurontwerper.

In het ontwerpbureau van Genius Loci van Mirjam Bolder aan de Melkweg in Klijndijk is naast het werk van alle deelnemende kunstenaars, het werk te zien van de fotografe Anno van der Heiden. Als kunstenares en als free-lance journaliste en documentairemaker reisde zij door vele Afrikaanse landen. In haar fotografische beelden toont zij de trots van Centraal Afrikaanse mensen.

De kunst route is op ieder adres te starten, maar de organisatie raad u aan om zaterdag bij één van de galeries te starten, waar u dan een overzicht meekrijgt van de deelnemende kunstenaars en een routebeschrijving. Op zondag is het gemeentehuis van Exloo een geschikt startpunt.
Provincie:
Tag(s):