zondag, 15. oktober 2006 - 21:09

Kwajongensstreken zorgen voor overlast

Het was de politie afgelopen weekeinde menens met jongeren die overlast veroorzaakten. Op diverse plaatsen in de provincie werd er daarom gecontroleerd en bekeurd op door jongeren veroorzaakte overlast. De meldingen die bij de politie binnenkwamen waren van mensen die op de één of andere wijze overlast hebben ervaren van de jeugd.

Door de politie zijn de verschillende hangplekken in Gieten en Annen gecontroleerd. Hierbij werd op de Brink in Gieten een 19 jarige jongen uit Eext bekeurd omdat hij in het openbaar urineerde. De aanwezige rommel rondom de hangplek moest door de andere aanwezige jongeren worden opgeruimd.

In Darp hadden een aantal jongeren eikels tegen de ramen gegooid en belletje gedrukt. Na een gesprek tussen de politie en de jongeren gaven deze aan dat ze zich niet gerealiseerd hadden dat de omwonenden zoveel overlast hadden van hun kwajongens streken hadden.

In Hoogeveen kreeg de politie een melding dat een groep jeugd voor de ingang van het zwembad bier aan het drinken was. Aan de Bentincksdijk werd inderdaad een groep bierdrinkende jeugd aangetroffen. De jongeren hebben de aangebroken flesjes leeg moeten gooien.
Provincie:
Tag(s):