vrijdag, 2. juni 2006 - 20:29

'Lekker belangrijk'

Eindhoven

Met Pinksteren (2 t/m 5 juni a.s.) is het weer zover: in het Eindhovense Stadswandelpark vindt dan weer het traditionele evenement Eindhoven Culinair plaats. Dit jaar onder het motto: Eindhoven Culinair 2006 ‘lekker belangrijk’

Bezoekers van Eindhoven Culinair treffen er als vanouds veel, heel veel gezelligheid aan. Natuurlijk is het daar in het Stadswandelpark vooral een kwestie van lekkere gerechtjes proeven die door regionale restaurateurs ter plekke worden bereid. Die restaurants worden overigens elk jaar zorgvuldig geselecteerd op een hoge kwaliteit en variatie van gerechten. We hebben er onder meer een sterrenrestaurant bij, dat overigens onlangs het predikaat 'Beste aspergerestaurant van Nederland' ontving: restaurant Avant-Garde van Groeninge.

Inmiddels alweer voor het 14e jaar, biedt Eindhoven Culinair veel fraai ingerichte eettentjes, leuke terrasjes, live muziek en een boel gezellige drukte. Het zijn steevast de typische kenmerken van Eindhoven Culinair. Bezoekers maken een culinair rondje en betalen met ‘Lempkes’ die aan de kassa kunnen worden gekocht. De opkomst brak vorig jaar opnieuw alle records: zo'n 28.000 bezoekers telden we maar liefst. En zoals gebruikelijk was de toegang gratis!
Provincie:
Tag(s):