maandag, 30. oktober 2006 - 13:47

Lijstvoerder van de Partij voor de Dieren verrast dierenliefhebbers met bezoek

Boelenslaan

De werkgroep Friesland van de Partij voor de Dieren organiseerde zondag in Boelenslaan de Familie Dieren Dag. Met ruim dertig stands in de Manege Lits River Ranch, bemand door diverse stichtingen en instanties, stond het dier en zijn relatie met de mens centraal. De grote verrassing voor de vele bezoekers was de komst van Marianne Thieme, lijsttrekker van de Partij voor de Dieren.

De bezielde gedachte van de standhouders en bezoekers is een gelijke: ‘we moeten veel beter met onze dieren omgaan’. Wie om dieren geeft, is geen ‘dierenknuffelaar’. De ware dierenvriend heeft respect voor dieren. En wie respect heeft voor dieren, sluit ze niet op in kooien of hokken, dankt ze niet af na bewezen diensten en vooral: bespaart ze de ellende van de bio-industrie en productie uitbuiting.

De Partij voor de Dieren gelooft dat alleen een betere wetgeving het pad voor een betere toekomst voor alle dieren kan effenen. Volgens de laatste peilingen wordt deze gedachte door een toenemend aantal mensen gedeeld: de kans op twee of zelfs meer zetels voor de Partij voor de Dieren wordt steeds groter.

De Familie Dieren Dag was niet alleen maar serieus: voor de jeugd was er een enorm springkussen, een speciale kleur- en tekentafel voor de allerkleinsten en uiteraard werd bij dit alles de inwendige mens op een dier- en milieuvriendelijke wijze niet vergeten.
Provincie:
Tag(s):