vrijdag, 28. juli 2006 - 8:58

Lust laat je leven!

Rotterdam

Joey Medendorp (19), de jongste uitgever van Nederland, staat na de recente introductie van het blad LUST (lekker, uitdagend, sexy en trendy) niet stil. Voor het vierde nummer van zijn blad heeft hij de Nederlandse look a like van Pamela Anderson weten te strikken voor een bijzondere cover en fotoshoot binnenin.

Joey Medendorp zal met zijn zestien topless Lustgirls
prominent aanwezig zijn op de Dance Parade in Rotterdam- zaterdag 13 augustus- waar zijn Lustvrachtwagen ongetwijfeld aandacht en kijkers zal trekken.

En er is natuurlijk ook de nu al traditionele Blote Billenloop die op 20 augustus om 14.00 voor de vijfde keer weer op het naaktstrand van Zandvoort van start zal gaan. Voor de winnaar en winnares van de vijf kilometer lange loop is er een fraaie overwinningsbokaal terwijl hoofdsponsor en mede-organisator www.kinkydreams.nl ook voor leuke prijzen heeft gezorgd. Maar, zo zegt Joey Medendorp, de fun van het lopen staat voorop en iedereen die de vijf kilometer binnen een uur loopt krijgt in ieder geval het inmiddels befaamde herinneringsvaantje.

Vele tientallen lopers uit binnen- en buitenland hebben zich reeds aangemeld en iedereen kan zich op de wedstrijddag tot twaalf uur inschrijven bij strandpaviljoen Maribaya op het naaktstrand van Zandvoort.

Na de zomerse activiteiten zal Lust door blijven gaan met fotoshoots van de mooiste vrouwen van Nederland (en daarbuiten) en door middel van interviews de vinger aan de pols blijven houden van de Nederlandse erotische en uitgaanswereld.
Provincie:
Tag(s):