zaterdag, 22. april 2006 - 8:43

Man aangehouden op verdenking van verkrachting

Nijmegen

De politie heeft een 21-jarige man uit ’s-Hertogenbosch aangehouden op verdenking van verkrachting. De man wordt ervan verdacht een 25-jarige vrouw uit Nijmegen te hebben aangerand en verkracht. De vrouw verklaarde dat zij donderdagavond omstreeks 22:20 uur arriveerde met de trein op het centraal station in Nijmegen.

Op het perron zag zij een groepje mannen staan en werd zij aangesproken door één van hen. Hij pakte haar vast en liep met haar mee in de richting van de trap die uitkomt op de Tunnelweg. De man betastte de vrouw onzedelijk en heeft haar gezoend. Dit alles tegen haar wil in.

Verschillende mensen hebben het voorval gezien en de politie is op zoek naar deze mensen. De politie is specifiek op zoek naar een vrouw van ongeveer 24 á 25 jaar oud. Zij heeft bruin haar en droeg het in een staart. Ze was ongeveer 1,70 lang en droeg een bruin corduroy jasje en een spijkerbroek. Zij heeft staan kijken naar het voorval en de man heeft haar nog begroet.

De 21-jarige Bosschenaar is samen met drie vrienden aan-gehouden in ’s-Hertogenbosch. Getuigen hadden gezien dat de mannen in Nijmegen de trein namen naar ’s-Hertogenbosch. Daar konden ze omstreeks 23:10 uur worden aangehouden. De drie vrienden zijn dezelfde dag in vrijheid gesteld. De 21-jarige zit nog vast.
Provincie:
Tag(s):