vrijdag, 22. september 2006 - 13:19

Man bij vechtpartij met mes gestoken

Zwolle

Een 24-jarige Zwollenaar is donderdagnacht omstreeks 03.00 uur bij een vechtpartij op de Spiegelstraat met een mes gestoken. Hij werd voor de behandeling aan een daarbij opgelopen buikwond naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer liep met twee andere mannen over de Diezerstraat toen zij woorden kregen met twee andere mannen. Dat ontaardde in de Spiegelstraat in een handgemeen tussen beide groepjes.

Het slachtoffer kwam in gevecht met een naar schatting 20-25 jarige man, ongeveer 1.80 lang, blank, stevig postuur met een groot kaal hoofd. Deze man had een Zwols accent. Hij droeg een halflange leren jas tot boven de knie en een spijkerboek met opgerolde pijpen. Deze man bleek het slachtoffer later gestoken te hebben.
Hij was in gezelschap van een ongeveer 20-jarige man, 1.85 meter lang, lang smal postuur, met stekelig haar. Hij droeg een zwarte katoenen jas met Duitse onderscheidingstekens en een camouflagebroek met grijs/ zwarte/ en witte strepen.

Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):