zondag, 30. april 2006 - 21:35

Man bijt politieagent

Enschede

Op zaterdag 29 april omstreeks 3.55 uur werd een 19 jarige vrouw uit Munster in een horecagelegenheid aan de Oude Markt in Enschede lastig gevallen door een 31 jarige man uit Enschede. Tegen haar zin werd de vrouw door deze haar onbekende man gezoend en aangeraakt. De vrouw vroeg een 33 jarige man, werkzaam bij de politie Twente maar op dat moment vrij en in burger gekleed, om hulp. Hij sprak de 31 jarige man aan op zijn gedrag en vroeg hem of hij zich wilde gedragen. De man ging echter door met lastig vallen.

Uiteindelijk heeft de man zich kenbaar gemaakt als politieambtenaar en de man duidelijk gemaakt dat doorgaan met dit gedrag consequenties kon hebben. De 31 jarige man gaf aan dat hem dat niets kon schelen en hij bleef vrouwelijke bezoekers lastig vallen.

Om de handelingen van de man te stoppen besloot de politieagent de vervelende man aan te houden. Tijdens zijn aanhouding beet hij de politieman tot bloedens toe in zijn arm en borst. De inmiddels gealarmeerde agenten hebben de bijtende man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Hij heeft inmiddels bekend dat hij de politieman twee keer heeft gebeten. De politieman is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De aangehouden man heeft aangegeven mee te werken aan bloedtesten. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):