vrijdag, 19. mei 2006 - 13:47

Man ernstig gewond na mishandeling in woning

Arnhem

Een alleenwonende bewoner van een woning aan de Emily Brontesingel in Arnhemse wijk Rijkerswoerd, is in de nacht van donderdag op vrijdag in zijn woning overvallen in zijn slaap en mishandeld door (vermoedelijk twee) mannen met een donker getint uiterlijk.

De bewoner, een 35-jarige Arnhemmer, werd rond half 5 vannochtend wakker en zag nog een schim van de mannen, die hem behoorlijk toegetakeld hebben en daarna de woning uitgevlucht zijn. De man liep diverse ernstige verwondingen op aan zijn gezicht. Na het voorval werd de politie gealarmeerd, die de man direct met de ambulance naar het ziekenhuis Rijnstate heeft laten vervoeren.

De politie tast nog in het duister over het motief van de daders. Er wordt zover nu bekend, niets vermist uit de woning. De daders zijn dus vermoedelijk niet uit geweest op geld of andere bezittingen. Wat de reden voor deze ernstige mishandeling is geweest wordt door de politie onderzocht.
Door de Technische Recherche is vannochtend een onderzoek in de woning ingesteld. Onbekend is nog hoe de daders de woning binnengekomen zijn. De recherche van het district Arnhem Veluwezoom stelt vandaag een buurtonderzoek in. Getuigen die mogelijk iets rond dat tijdstip gehoord of gezien hebben, worden verzocht de politie te bellen op 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):