donderdag, 12. januari 2006 - 10:43

Man gewond bij schietpartij woning

Aalsmeer

Woensdagavond raakte een 22-jarige bewoner van een woning aan de Ophelialaan gewond toen er een aantal keren door een ruit werd geschoten. Het slachtoffer is in een ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. De dader(s) verdwenen in een gereedstaande auto en zijn spoorloos.

In de omgeving van de Haarlemmerweg werd een uitgebrande auto aangetroffen. De politie vermoedt dat dit de vluchtauto is.

Even voor elf uur verscheen er een gemaskerde man voor het pand in de Orpheliastraat. Vrijwel direct werden er een aantal schoten gelost op een ruit van de woning. Eén van de aanwezige bewoners, een 22-jarige man, werd in zijn been geraakt. De schutter vluchtte en stapte in een gereedstaande auto. In de omgeving van de Haarlemmerweg werd even later een brandende auto aangetroffen.

Onderzocht wordt of het hier de vluchtauto van de daders betreft. De technische recherche heeft zowel in en rond de betrokken woning als bij de uitgebrande auto een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. De recherche van district Zuid onderzoekt de zaak.
Provincie:
Tag(s):