maandag, 24. april 2006 - 8:56

Man meegesleurd door benzinedief

Brummen

Een 42-jarige medewerker van een benzinestation aan de Van Hoogendorpstraat is vrijdagmiddag gewond geraakt toen hij een benzinedief op een andere gedachte wilde brengen. Het slachtoffer zag rond 13.00 uur, dat de man de tank van z’n auto had volgetankt, instapte en wegreed.

De medewerker van het benzinestation, die net kwam aanlopen, sprak de bestuurder hierop aan. Plotseling gaf de automobilist een dot gas. Om niet door de auto geraakt te worden, pakte de man het portier vast en werd een aantal meters meegesleurd. Het slachtoffer kon niets anders doen en moest de auto los laten. Hij liep meerdere kneuzingen op.

De onbekende automobilist is met hoge snelheid richting Eerbeek gevlucht.

De politie zoekt mensen die de opvallende auto voor of na het incident hebben zien rijden. Zoals aangegeven, het gaat om een paarse VW Corrada. De bestuurder was ongeveer 30 jaar en heeft een smal gezicht met uitstekende jukbeenderen. Hij heeft bruin achterover gekamd haar en droeg een bruine jas en blauwe spijkerbroek. Naast de man zat een vrouw met mahoniekleurig lang haar en achterin de auto zat nog een jongeman.
Provincie:
Tag(s):