vrijdag, 21. juli 2006 - 11:23

Man met de hamer

Nijverdal

Een 46 jarige man uit Nijverdal kwam vrijdagmorgen rond 01.50 uur verhaal halen bij een horecagelegenheid aan de Grotestraat in Nijverdal. Even daarvoor was hij door een portier van de horecagelegenheid weggestuurd omdat hij zich op het terras vervelend gedroeg. De man was vervolgens op zijn fiets gestapt en weggegaan. Over zijn vervelende gedrag was de man ook al aangesproken door een aantal andere bezoekers van het terras. Daarbij had één van de bezoekers de man een duw gegeven.

Voor dit laatste kwam hij nu verhaal halen en had zich thuis bewapend met een grote hamer en zocht naar de jongen die hem een duw had gegeven.Toen hij echter de portier zag ging hij er weer vandoor, maar deze wist hem vast te pakken en over te dragen aan de ter plaatse gekomen politie. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau waar hij voor de rest van de nacht is opgesloten.

Tot een echte bedreiging met de hamer is het door het goede optreden van de portier niet gekomen. Overmatig drankgebruik is hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van het geheel en proces-verbaal voor verboden wapenbezit, de hamer, wordt opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):