maandag, 9. oktober 2006 - 10:28

Man misbruikt 7-jarig meisje in bijzijn van zusjes

Rheeze

De politie is op zoek naar een man die op 10 september een 7-jarig meisje ernstig seksueel heeft misbruikt. Het drama deed zich voor in de bossen bij camping ’t Veld in Rheeze, gemeente Hardenberg.Op zondag 10 september speelt een 7-jarig meisje met haar 1 jaar jongere zusje en een 10-jarig vriendinnetje in de bossen bij camping.

Tussen 17.30-18.00 uur worden de meisjes aangesproken door een man van in de 30 op een blauwe mountainbike. Hij maakt een praatje met de meisjes en wil bij het weggaan ineens een kusje van ze.

Dat willen ze alledrie niet. Daarop trekt de man het 7-jarige meisje de bosje in en misbruikt haar daar. Terwijl het slachtoffertje door de man wordt misbruikt, blijven de andere twee meisjes bij haar in de buurt. Ze willen haar niet alleen laten met die enge man. Het gaat om een: blanke man; in de 30 jaar; normaal postuur; kort donker haar met slag erin, maar minder gekruld dan op de compositietekening. Hij droeg die dag een T-shirt met opdruk; en blauwe korte broek en witte sportschoenen. De man reed op een blauwe mountainbike.

De politie heeft al navraag gedaan op de camping en het dagrecreatieterrein de Oldemeyer. Helaas heeft dat nog geen verdachte opgeleverd. Wel zijn er getuigen die een blauwe mountainbike tegen het prikkeldraad zagen staan, bij de plek waar het slachtoffertje is misbruikt. Ook is de man zelf die zondag 10 september gezien. Mogelijk dat er nog meer mensen zijn die de dader hebben gezien. Die zondag, of een andere keer.
Provincie:
Tag(s):