dinsdag, 12. september 2006 - 10:20

Man overlijdt na aanrijding in brandende auto

Hellevoetsluis

Op de parallelweg van de Nieuwe Weg bij Hellevoetsluis is maandagavond rond 20.30 uur een nog onbekende man overleden na een aanrijding. De man reed met zijn auto richting Hellevoetsluis toen de bestuurder van een tractor met aanhanger linksaf sloeg. De tegemoet komende bestuurder van de personenauto botste daarop frontaal op de aanhanger, waarna de auto in brand vloog. De bestuurder van de auto zat bekneld in de auto en kon het voertuig niet verlaten.

De gewaarschuwde politie heeft, samen met enkele omstanders, tevergeefs gepoogd de man nog uit de brandende auto te krijgen. De man is uiteindelijk in zijn auto overleden. De brandweer heeft de brand geblust en daarna het slachtoffer uit de auto gehaald.

De bestuurder van de tractor, een 20-jarige man uit Melissant, is overgebracht naar een politiebureau alwaar hij wordt gehoord. De politie is een technisch onderzoek gestart naar de identiteit van het slachtoffer en naar de oorzaak van dit ongeluk. Daarbij wordt onder andere gekeken naar de gereden snelheid van de auto.
De getuigen van dit ongeval is slachtofferhulp aangeboden.
Provincie:
Tag(s):