dinsdag, 31. januari 2006 - 11:39

Man overvallen bij woning

Ohé en Laak

Een 67-jarige inwoner van Ohé en Laak is maandagavond bij zijn woning overvallen. De overvallers vluchtten zonder buit nadat het slachtoffer om hulp riep.

De politie trof de man aan op de oprit van zijn huis aan de Bosstraat. Hij verklaarde dat hij buiten bij de woning door drie mannen overvallen was. Hij had hierbij een klap op zijn hoofd gekregen en was bedreigd door een op een vuurwapen lijkend voorwerp. Door het hulpgeroep van de man sloegen de overvallers op de vlucht in de richting van de openbare weg. Het slachtoffer is vervolgens in zijn auto gestapt en in de richting van de verdachten gereden. Hij heeft de overvallers niet meer aangetroffen.

De politie heeft direct na de overval met een speurhond de omgeving afgezocht. De daders werden niet meer aangetroffen.

Volgens het slachtoffer is een van de overvallers een man van ongeveer 1.60 meter lang en heeft een flink postuur. Hij droeg een zwarte bivakmuts en een lichtblauwe broek. Van de tweede verdachte is bekend dat hij ca 1.70 meter lang is, hij droeg ook een bivakmuts en sprak met een Limburgs dialect. De derde verdachte is ca. 1.75 meter lang en droeg eveneens een bivakmuts.
Provincie:
Tag(s):