vrijdag, 27. oktober 2006 - 23:14

Man overvalt bank

Zwolle

Vrijdagmiddag rond 12.30 uur vond er bij een bank aan de burgemeester Drijbersingel in Zwolle een overval plaats. Een man kwam de bank binnen en gaf bij de balie aan dat hij een rekening wilde openen. De baliemedewerkster zei dat hij even moest wachten en dat hij zo geholpen zou worden. Als de baliemedewerkster wegloopt, grijpt de man haar vast en eist van haar, onder bedreiging van een mes, geld.

Hierop geeft een andere bankbediende de man een geldbedrag. Daarna laat de man de medewerkster los en verlaat met het geld de bank. Buiten rent hij het winkelcentrum Diezerpoort in en gaat in de richting van de parkeergarage.

Het signalement van de overvaller luidt:
Man van 20 à 25 jaar met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en hij droeg een witte pet.

De politie is direct een onderzoek gestart, heeft aangiftes opgenomen en getuigen gehoord. De politie is nu nog op zoek naar getuigen en/of mensen die informatie hebben die tot oplossing van deze zaak kan leiden.

Was u getuige, of herkent u iemand in de gegeven beschrijving, neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):