maandag, 19. juni 2006 - 16:01

Man pleegt schennis bij klussende meisjes

Nijmegen

Twee meisjes die zondagmiddag wat geld wilden verdienen met ‘heitje voor een karweitje’ zijn in een woning aan de Parkdwarsstraat lastig gevallen door een 24-jarige Nijmegenaar. De meisjes, 12 en 14 jaar, hadden al een paar klusjes gedaan in die buurt, toen ze langs de woning van de 24-jarige liepen.

Hij riep hem en vroeg of ze bij hem wilden stofzuigen. Dat wilden de meisjes wel en gingen aan de slag. De man had op dat moment naar zeggen van de meisjes alleen een boxershort aan. Ondertussen begon hij een joint te roken en vroeg de meisjes of ze ook wilden roken. Dat wilden ze niet en werden toen ook een beetje bang.

De man die achter zijn bureau was gaan zitten, vroeg aan één van de meisjes of ze hem even zijn portemonnee wilde geven, die op tafel lag. Dat deed ze en toen ze naar hem toe liep zag ze dat hij naakt was. Intussen had de man ook de overgordijnen dicht gedaan.

Daar schrokken de meisjes zo van dat ze weg wilden, maar de man versperde hen de doorgang.

Toen hij aan de kant ging zijn de meisjes ervandoor gegaan. Hij riep hen nog na dat ze nog geld van hem kregen, maar dat wilden de meisjes niet meer. Nadat de meisjes thuisgekomen waren, hebben ze aangifte gedaan bij de politie en een goed signalement van de man gegeven.

De politie zocht uit wie er op dat adres woonde en ging erheen. Daar aangekomen opende de 24-jarige de deur en vertelde dat de eigenaar er niet was. Omdat de man wel voldeed aan het signalement, heeft de politie de man aanhouden.
Provincie:
Tag(s):