zaterdag, 17. juni 2006 - 11:34

Man probeert meisje aan te randen

Eijsden

De politie is op zoek naar een man die woensdagmiddag op de Oosterweg in Oost-Maarland een 13-jarig meisje uit Eijsden probeerde aan te randen. De onbekende man trok het meisje van haar fiets en probeerde zich in het struikgewas aan haar te vergrijpen. Het kind verzette zich echter hevig en wist op het nippertje aan haar belager te ontsnappen.

De politie neemt het voorval zeer serieus, omdat het meisje enkele weken geleden op ongeveer dezelfde plaats ook al eens werd gevolgd door een man in een kleine rode auto. Ze was toen met enkele klasgenootjes op weg naar school. Mogelijk ging het daarbij om dezelfde man.

Hij is ca 1.80 m lang en heeft een normaal postuur. De leeftijd wordt geschat op 30 tot 40 jaar. De man heeft een donkere huidskleur met steil zwart of bruin kort haar. Hij heeft een relatief dikke neus en hij sprak Nederlands met een accent. Woensdag droeg hij een zwart
T-shirt met een spijkerbroek.

De politie verzoekt mogelijke getuigen van het voorval of mensen die woensdagmiddag een man met een dergelijk signalement hebben gezien in Oost-Maarland of omgeving zich met haar in verbinding te stellen via nr. 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):