maandag, 24. juli 2006 - 14:15

Man slaat ruit in bij verkeersruzie en raakt gewond

Arnhem

Een 24-jarige Arnhemmer is zondagavond op de Hommelstraat in zijn woonplaats gewond geraakt nadat hij een autoruit zou hebben stukgeslagen bij een verkeersruzie. De automobilist, een 29-jarige plaatsgenoot, liep eveneens verwondingen op door rondvliegend glas. De 24-jarige Arnhemmer is door de politie aangehouden, evenals zijn 26-jarige vriendin.

Volgens de automobilist zou er tussen hem en de 24-jarige ruzie zijn ontstaan over een verkeerssituatie. Daarbij zou de 24-jarige, die op een bromfiets reed, zijn afgestapt en enkele malen op het portierraam van de automobilist hebben geslagen. Daarbij brak de ruit en verwondde de Arnhemmer zich kennelijk.

Gewaarschuwde agenten troffen even later alleen de automobilist aan die glassplinters in het gezicht had gekregen. Bij het Ziekenhuis Rijnstate zagen de agenten even later de 24-jarige rijden met zijn 26-jarige vriendin achterop. Beiden bleken onder het bloed te zitten en werden aangehouden. Beiden zijn na behandeling in het ziekenhuis ingesloten en in verzekering gesteld. Door de automobilist is aangifte gedaan.
Provincie:
Tag(s):